Johan Kok

Wave Wave Wave

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Rovecom centraal. Ik kreeg de kans mij binnen verschillende afdelingen te ontwikkelen, waardoor het ook na 25 jaar nog steeds leuk is om hier te werken

 

Johan Kok

Werkzaam bij Rovecom sinds: juli 1994
Opleiding: Veehouderij, Aeres Hogeschool Dronten (toen: HAS Dronten)
Afdeling: Rovecom OpMaat
Functie: Projectleider | consultant

In de tijd dat ik bij Rovecom werk, heb ik al veel onderdelen van het bedrijf gezien. Toen ik 25 jaar geleden begon, startte ik als consultant bij Rovecom Agri & Food op de afdeling waar we onder andere rantsoenberekeningssoftware ontwikkelen en maken. Na wat te hebben rondgekeken binnen de organisatie, ben ik nu een aantal jaren werkzaam bij Rovecom OpMaat als projectleider/consultant.

Juiste balans

In de praktijk betekent dit, dat ik vanuit Rovecom OpMaat contacten onderhoud met vaste en nieuwe klanten over lopende en nieuwe projecten. Nadat ik hun wensen en behoeftes in kaart heb gebracht, maak ik de vertaalslag naar de softwareontwikkelaars van onze afdeling. Dit doe ik door heldere analyses te maken voor de te ontwikkelen software of webportalen. Naar de klant toe vertaal ik hun wensen en behoeftes in een duidelijke productbeschrijving of offerte, zodat de klant weet wat we gaan leveren, wanneer dit gebeurt en wat hun investering is. Omdat wij alles speciaal voor de klant ontwikkelen, zijn de mogelijkheden legio. Het vinden van de juiste balans tussen de klantwens, de mogelijkheden en de kosten, is voor mij een inspirerende uitdaging.

Als ik niet bij een klant zit of bezig ben met het maken van een analyse of een offerte, test ik nieuwe onderdelen van software of webportalen die wij op dat moment aan het ontwikkelen zijn.

Zelfsturende teams

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Rovecom centraal. Ik werk weliswaar al decennia bij dezelfde werkgever, het werk en de organisatie vervelen mij niet. Dit komt mede, doordat ik de kans heb gekregen me binnen verschillende afdelingen te kunnen ontwikkelen. Binnen Rovecom werken we met zelfsturende teams, waardoor iedere afdeling verantwoordelijk is voor de eigen resultaten. In dat kader is het voor mij mogelijk om mijn eigen werk in te delen en zelfstandig te beslissen over bijvoorbeeld aanpak en diepgang.”

Groet,

Johan Kok
Projectleider | consultant

Rovecom OpMaat

WORD MIJN NIEUWE COLLEGA