Wie zijn wij eigenlijk bij Rovecom OpMaat?

Wij stellen ons graag online aan je voor, maar drinken liever offline een kop koffie met je.

Wave Wave Wave

Al jarenlang leveren wij maatwerk voor de agri- en foodsector, maar dat schreeuwen wij niet zo van de daken. Bij Rovecom OpMaat praten we namelijk niet graag over onszelf. We luisteren liever. Maar we zijn daarentegen wel kritisch. Op onszelf, maar ook op onze klanten.

Wanneer je bij ons komt met je ideeën, horen we deze graag en geven vervolgens ook een eerlijke mening. Denken wij dat het anders kan – waardoor de oplossing bijvoorbeeld beter past bij jouw bedrijfsvoering of toekomstvisie – dan zeggen we dat ook. Dat is in eerste instantie misschien een beetje wennen, maar je kunt ervan op aan dat als we eenmaal iets zeggen, we dit doen op basis van onze ervaring, (domein)kennis en overtuiging.

project plannen maken Rovecom OpMaat

Projecten die staan als een huis

En dat is ook waar wij het verschil maken. We zijn geen meelopers of ja-knikkers. Als wij niet volledig overtuigd zijn van de aanpak – waarbij wij van ieder project zowel de specifieke onderdelen als de gevolgen voor de toekomst onder een vergrootglas leggen – passen wij de aanpak aan. Dat is een continu proces waarbij zowel de klant als de projectleider en de ontwikkelaar een belangrijke rol speelt.

Voor een succesvol eindresultaat gaat in het voortraject geregeld meer tijd zitten dan in het uiteindelijke programmeren zelf. Neem de bouw van je droomhuis maar eens als voorbeeld. Als de plannen op papier eenmaal goed zijn uitgewerkt, is het daadwerkelijk bouwen ervan een stuk eenvoudiger.

Bruggenbouwers

Dat wij agrarische kennis in huis hebben, dat mag je verwachten. Dat al onze collega’s gespecialiseerd zijn, is ook geen nieuws. Wat niet iedereen lukt is het slaan van een brug tussen inhoudelijke kennis en state-of-the-art-ontwikkeling. En dat is precies waar wij bij Rovecom OpMaat goed in zijn. Met als specialiteit echte ketenbruggenbouwers. Door onze onafhankelijkheid en manier van werken brengen wij verschillende partijen in de keten bij elkaar. The glue that holds it together.

Slimme oplossingen die doen wat jij en jouw gebruikers verwachten. Of het nu gaat om verzamelen, analyseren, adviseren opvragen of doorgeven van informatie.

Bruggenbouwers Rovecom OpMaat

Voordelen op een rijtje

  • Iedereen beschikt over domeinkennis
  • Consultant is inhoudelijke betrokken
  • Wij zijn flexibel in methoden en technieken
  • We doen naast de development ook de operations
  • Relatie is gebaseerd op inhoud en vertrouwen
  • Toegewijde persoonlijke ondersteuning
  • Fixed price projecten (maar ook op basis van nacalculatie indien gewenst)

Kom kennismaken met het team van Rovecom OpMaat en stap in de wereld van online softwareapplicaties. Stap binnen in onze wereld. Je bent van harte welkom. Wij weten zeker dat je je er heel snel thuisvoelt.

Neem contact met ons op