Wat kunnen wij eigenlijk allemaal?

We kunnen stiekem best veel. Er zijn echter een paar expertises waar wij in uitblinken. Met gebruik van flexibele methoden en technieken, dat dan weer wel.

Wave Wave Wave

Maatwerksoftware.

Geen bedrijf is hetzelfde. En dat geldt zeker voor de bedrijfsprocessen. Waarom werken we dan wel allemaal met dezelfde standaard softwareoplossingen? Deze vraag heeft ons geïnspireerd om op zoek te gaan naar de ontbrekende puzzelstukjes om bedrijfsprocessen nog beter in te richten met slimme softwareapplicaties op maat.

Bekijk Maatwerksoftware

Klantenportaal.

Jouw klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week van dienst kunnen zijn zonder de inzet van extra personeel? Het klantenportaal van Rovecom OpMaat is de oplossing. 

Bekijk Klantenportaal

Online applicaties.

Dagelijks worden online applicaties gebruikt om het werk te verlichten en processen te versnellen. Stel je je eens voor dat je hierover niet kunt beschikken? Stel je je dan ook eens voor dat er een online applicatie voor jou op maat gemaakt wordt. Waar zou jij die dan in jouw huidige bedrijfsproces inzetten?

Bekijk Online applicaties

Ketenintegratie.

Via één systeem alle partijen in de agri-keten voorzien van data om de dagelijkse processen te verbeteren en versnellen. Dat is de toekomst van de agribusiness en aan die toekomst dragen wij bij met onze softwareapplicaties op maat. Ben jij al bezig met de toekomst?

Bekijk Ketenintegratie

Rovecom OpMaat Consultancy_NL.

Wist je dat wij geen accountmanagers, salesdirectors of andere ‘snelle’ mannen en vrouwen hebben? Wij hebben consultants. Met een heleboel (domein)kennis. Die weten waar ze over praten en direct op inhoud het gesprek aangaan. Dat is voor jou wel zo prettig.

Bekijk Rovecom OpMaat Consultancy_NL

Elbe 2

7908 HB Hoogeveen

0528 22 35 35